skip to Main Content
TEAM Leisure - Inspiring Moments logo
De smaakmakers van de Zeeuwse zomer

vrijdag 12 augustus 2022

>>> Beleef schitterend Schouwen <<<

We verwelkom u deze dag als eerste tussen 11.00 en 11.15 uur voor een exclusieve kennismaking met het onlangs opgeleverde Boutique Hotel Helder in Renesse. Op deze bijzondere locatie op Schouwen-Duiveland, de kroon op Zeeland, wacht u een verrassende en inspirerende ontvangst, omlijst door de ‘vijf-sterren beleving’ van dit intieme en luxe boutiquehotel. Grenzend aan het prachtige duinlandschap op de kop van Schouwen en op loopafstand van het bruisende hart van Renesse ontvangen we u gastvrij voor een bijzondere kennismaking én een exclusief kijkje achter de schermen. De initiatiefnemers, TEAM Concepts en de exploitanten gaan u vol trots de totstandkoming en het eindresultaat van dit project presenteren.

Vanaf 14.00 uur gaat het inspirerende programma van Beleef Schitterend Schouwen verder in het bijzondere Hotel Mondragon in Zierikzee, sinds 2019 in bedrijf. Hier verenigde TEAM Concepts de kracht van een stijlvol monument met de aantrekkingskracht en hospitality van een begeesterde hotelondernemer. Het resultaat? Een werkelijk schitterend stadshotel aan de Oude Haven van Zierikzee waar u overal wordt verrast door de bijzondere details en aandacht voor gastvrijheid. U krijgt een exclusieve rondleiding door dit unieke hotel en ervaart er de bijzondere dynamiek van next level hospitality in een bijzonder Rijksmonument. Na deze rondleiding wacht u een minstens zo indrukwekkende stadstour door historisch Zierikzee onder leiding van een stadsgids. Laat u verrassen door de rijke historie van Zierikzee, de Middeleeuwse stadspoorten, de gezellige binnenstad én uitnodigende terrassen. Na afloop van deze stadswandeling staat er een heerlijk drankje voor u klaar om deze mooie dag in stijl af te sluiten.

Beide projecten zijn inmiddels succesvol in exploitatie. De uniciteit van de locaties en de passie waarmee de projecten tot stand zijn gekomen, delen wij bijzonder graag. Ons team verwelkomt u tijdens ‘Beleef Schitterend Schouwen’ dan ook hartelijk en gastvrij om persoonlijk kennis te maken. Natuurlijk bent u in de gelegenheid tot het stellen van al uw vragen. Of om stilletjes te genieten uiteraard!

Aanmelden

Ik neem graag deel aan Beleef Schitterend Schouwen op 12 augustus 2022

programma

11.00 – 11.15

Inloop en ontvangst in Boutique Hotel Helder, Renesse

11.30

Meet & Greet
Koffie met lekkers
Inspiratietour

13.00

Einde

14.00 – 14.15

Inloop en ontvangst in Hotel Mondragon, Zierikzee met een hapje en een drankje

14.30

Meet & Greet
Inspiratietour

15.00

Stadstour met gids door Zierikzee

16.15

Afsluitende borrel

Back To Top