skip to Main Content

Dit zeer bekende Rijksmonument in het historische hart van bruisend Goes wordt omgetoverd tot een uniek Boutiquehotel met 40 rijkelijk ingerichte hotelsuites. Inmiddels zijn alle hotelsuites verkocht en is de bouw gestart.

Veertje

RENDEMENTRIJK INVESTEREN IN BOUTIQUE HOTEL RIJKS, GOES

UNIEKE SUITES IN HET BRUISENDE STADSHART VAN GOES. BOUW GESTART

ALLE 40 HOTELSUITES ZIJN INMIDDELS VERKOCHT!

In het hart van Zeeland, midden in het prachtige stadshart van bruisend Goes, wordt volgende stap in urban leisure gerealiseerd: Boutique Hotel Rijks. In het monumentale ‘Oude Manhuis’, grenzend aan de Manhuistuin, worden in totaal veertig luxe Hotel Suites en Smart Rooms ontwikkeld waarvan een gelimiteerd aantal voor verkoop werd aangeboden, exclusief via TEAM Leisure.

Chique, onderscheidend, hoogwaardig afgewerkt en high-end ingericht; een niche formule in het urban leisure segment. Op en top hospitality voor een heerlijk verblijf in de stad. Een unieke kans op exclusief, waardevol én waardevast bezit in een heerlijke stad vol dynamiek waar de Zeeuwse wateren én stranden altijd dichtbij zijn.

  • In het bruisende hart van Goes én hartje Zeeland
  • Zorgeloos bezit en hoge bezetting dankzij excellent hotelmanagement
  • Luxe smart rooms, optimale hotelformule
6-tot-ruim-8-procent2

Luxe ingerichte smartrooms en hotelsuites voor highquality vrije tijd én rendement.
Een unieke investering in een werkelijk uniek boutiquehotel.

In Boutique Hotel Rijks komt de rijke historie van het pand energiek samen met de schoonheid van de omgeving én de vele belevingsmogelijkheden. Het hotelconcept en de stijlvolle inrichting van de 2 tot 4 persoons suites van Rijks zorgen voor
een High Quality beleving. Een unieke investering, waar u al vanaf € 125.000,- vrij op naam, exclsuief btw instapt,
met een in alle opzichten toprendement!

BoutiquehotelGoes3

Vraag uw brochure aan!

Ontvang de digitiale brochure vol prachtige impressies en plattegronden. Heeft u een vraag? Maakt u dan gebruik van het formulier of bel 088-1900222. De adviseurs van TEAM Leisure staan u graag persoonlijk te woord.

boutique_hotel_rijks-Brochure-Voorpagina_final_web

GENIETEN VAN GOES
EEN STAD VOL BELEVING

City Harbor Of Goes, The Netherlands

De historie van Goes gaat vele eeuwen terug. In het midden van het prachtige stadshart ligt Boutique Hotel Rijks omringd door de vele monumentale gebouwen; de Grote of Maria Magdalenakerk, Slot Oostende en op steenworp van de stadshaven met haar 16e eeuwse pak- en woonhuizen. Een rijke geschiedenis die in deze bruisende stad hand in hand samen gaat met bijzondere uitgaansgelegenheden en een uniek en origineel winkelbestand.

Goes is óók groen, met haar stadsparken, singels en vestes én staat in directe verbinding met de Zeeuwse wateren vol watersportmogelijkheden. Cultureel is er altijd iets te ontdekken en het bruisende ondernemersklimaat zorgt ervoor dat Goes op plaats 10 in de landelijke top van economische toplocaties staat. Dynamische exposure die bijdraagt aan een succesvolle hotelmarkt.

STIJL EN SMART SERVICE IN EEN COMFORTABEL STADSHOTEL

BoutiquehotelGoes3

Alles draait bij Rijks om gemak, design én service. Slechts veertig suites; vol luxe, buitengewoon comfortabel en compact voor een heerlijk verblijf. Kleinschalig, midden in het stadshart met een hoogwaardig serviceniveau beantwoordt het concept van Boutiquehotel Rijks, met de grandeur van toen, helemaal aan de hedendaagse vraag naar een high quality verblijf voor short en long stays.

U KIEST UW HOTEL SUITE: Een luxe Smart Room met een rijke, slimme inrichting voor een lekker verblijf, een Royal Room of Suite voor een royaal stadsverblijf met alle bijbehorende luxe of een Loft Appartement. De Suites kennen één unieke Family Suite en één unieke Wellness Suite.

ZORGELOOS GENIETEN &
EXCELENT RENDEMENT

TeamLeisure Manhuistuin Kleur Web 16

Hotelier Michel Kloeg is met zijn team verantwoordelijk voor de exploitatie van Boutiquehotel Rijks en daarmee voor het beheer en de verhuur van uw bezit. Kloeg exploiteert een zeer succesvolle hotelgroep van toonaangevende hotels, restaurants en zijn eigen boekingsplatform in het hogere segment in Zeeland.

Met zijn kennis, ervaring en omvangrijke netwerk draagt hij bij aan de hoogst mogelijke bezettingsgraad en zorgt hij ervoor dat uw hotelsuite, en daarmee uw investering, altijd in topconditie is én blijft. In de rendementsberekeningen is ook het onderhoud opgenomen. Via de VvE is een solide voorziening getroffen en een reservering opgenomen voor de vervanging van het interieur én onderhoud van het hele gebouw. Zo kunt u écht zorgeloos genieten van uw bezit en uw rendement.

Investeer in een markt vol groeipotentie.

LUXE URBAN LEISURE, the next big thing!

Vraag vandaag nog uw brochure aan of informeer direct naar
de rendementsberekeningen: 088-1900222

Dit zijn uw adviseurs!

De mensen van TEAM Leisure. Aanspreekpunt dichtbij huis en zeer regelmatig aanwezig op Curaçao.

Flag_of_the_Netherlands NEDERLAND: +31(0)88 1900222

op de hoogte blijven van alle projecten? LIKE TEAMLEISURE OP FACEBOOK OF MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

Back To Top