skip to Main Content

vrijdag 2 december 2022

>>> Hotel St. Joris Winter Experience <<<

Beleef toekomstig Hotel St. Joris te Middelburg tijdens de ‘Winter Experience’, en ontdek de allerlaatste kansen!
Op vrijdag 2 december 2022 tussen 16.30 en 19.30 uur ontvangen wij u gastvrij op locatie, waar wij u alle ‘ins and outs’ aangaande dit unieke hotelproject in hartje Middelburg met veel enthousiasme toelichten. Dit binnen een winterse setting met een heerlijk (warm) drankje en een hapje.

Aanmelden

Wij verwelkomen u graag voor de Hotel St. Joris Winter Experience op vrijdag 2 december 2022 tussen 16.30 en 19.30 uur (vrije inloop) bij Hotel St. Joris in Middelburg. Meld u nu aan via onderstaand formulier.

Vanzelfsprekend leiden wij u graag rond door het (in aanbouw zijnde) hotel en zijn exclusief voor dit event, de allerlaatste kansen fraai uitgelicht. Zo ervaart u direct de bijzondere sfeer van het gebouw én krijgt u tijdens dit event een optimale doorkijk naar hetgeen uzelf alsook de toekomstige gasten zullen gaan beleven. Neem voor vragen over dit event gerust contact op met Alexander Snoodijk via +31(0)88 1900 222.

De ‘Winter Experience’ bij Hotel St. Joris, is úw kans om (zelfs nog dit jaar) een aantrekkelijke investering te doen binnen een sfeervol hotel, wat vóór het zomerseizoen 2023 haar deuren zal openen. En wenst u de experience op locatie uit te breiden met een overnachting? Ook dat verzorgen wij met alle plezier.

U kunt namelijk aansluitend op het evenement overnachten in Boutique Hotel Rijks te Goes, tegen een — voor deelnemers aan dit event – zeer aantrekkelijk tarief. Zo gunt u uzelf een heerlijk weekendje Zeeland en ervaart u binnen Boutique Hotel Rijks alvast het comfort van een luxe Cityhotel alsook de grenzeloze gastvrijheid van Kloeg Collection. En mocht u tot investeren overgaan, krijgt u de overnachting vanzelfsprekend van ons cadeau! Kortom; dit wilt u niet missen!

Back To Top