skip to Main Content

vrijdag 11 november 2022

>>> De Dokwerker by Night Experience <<<

Tijdens ‘Dokwerker by Night’ ervaart u alle faciliteiten waar u en de toekomstige gasten van ‘Timmerfabriek Appartments’ dagelijks van kunnen genieten. Beleef deze vibe op het meest sfeervolle moment, tijdens de avonduren. Laat u tijdens dit event optimaal inspireren inzake de allerlaatste kansen in ‘De Dokwerker’, een logische uitbreiding op het nú al succesvolle Hotel de Timmerfabriek.

Aanmelden

Wij verwelkomen u graag voor de De Dokwerker by Night Experience op vrijdag 11 november 2022 om 19u  bij Hotel De Timmerfabriek in Vlissingen. Meld u nu aan via onderstaand formulier.

Naast alle informatie omtrent de laatste kansen, krijgt u ook een uitgebreide rondleiding door de Timmerfabriek van onze enthousiaste adviseur Alexander Snoodijk. Zo beleeft u het concept in optima forma én krijgt u een doorkijk naar 2023. Neem voor vragen over dit event gerust contact op met Alexander via +31(0)88 1900 222.

Hotel de Timmerfabriek is het hart van het Scheldekwartier, een gebouw vol cultuur en sfeer. Het is de motor van de gebiedsontwikkeling van de Scheldewerf. Zeker in combinatie met De Dokwerker een katalysator voor deze ongeëvenaarde hotspot aan de Zeeuwse kust. Ontdek de zonnige toekomst van deze prachtige omgeving vol nautische historie tijdens De Dokwerker by Night Experience. U komt toch ook?

Back To Top