skip to Main Content

NEXT LEVEL IN LEISURE

KATOEN City Lofts Goes by LARGO is een ‘one of a kind’ exclusief project. Op een fantastische plek aan het bruisende Bleekveldplein, midden in de levendige stad Goes, is in oktober de bouw van 18 uiterst luxe en comfortabele City Lofts gestart. Nog enkele unieke kansen beschikbaar.

KATOEN CITY LOFTS GOES BY LARGO: BOUW GESTART!

18 ruime nieuwbouw hotelappartementen midden in bruisend Goes

Impressies Website 2

KATOEN City Lofts Goes by LARGO:
Nieuwbouw, gewilde toplocatie, een droom voor iedere investeerder.

 • BOUW GESTART! Klik hier voor de video van dit moment.
 • Zorgeloze verhuur door LARGO
 • Geëxploiteerd vanuit het zeer succesvolle Katoen concept
 • Oppervlakten vanaf 37 m2 t/m 51 m2
 • Netto rendement van 4 tot 5% per jaar
 • Compleet inclusief uitermate luxe interieur en inrichting
 • Ongewoon hoog serviceniveau en ultramodern domoticasysteem
 • Gelegen aan het Bleekveld met horeca, events, theater en overdekte parkeergarage
 • Goes: geliefd bij toeristen en volgens Elsevier een economische toplocatie
 • Oplevering Q4 2021

Ongekend luxueuze loftappartementen

Een nieuwbouwproject midden in een bruisende stad. Meestal een utopie, bij KATOEN City Lofts Goes by LARGO werkelijkheid. KATOEN City Lofts Goes by LARGO biedt het gemak van een ruim, compleet en ongekend luxueus loftappartement met de uitmuntende service en het optimale comfort van een tophotel. Dit is niet zomaar een investering. Dit is investeren in ongeëvenaarde kwaliteit en uniciteit. Dit is next level in leisure!

BOUW GESTART!

Op woensdag 28 oktober vond de Start Bouw van KATOEN City Lofts Goes by LARGO plaats. Wij hebben dit speciaal voor u professioneel vast laten leggen, kijkt u mee?

Vraag de brochure aan

In een lijvige brochure staan alle interessante en indrukwekkende details beschreven van de hotelappartementen van KATOEN City Lofts Goes by LARGO. Heeft u een vraag? Maakt u dan gebruik van het formulier of bel +31(0)88 – 1900 222. De adviseurs van TEAM Leisure staan u graag persoonlijk te woord.

Brochure-Katoen

Laat u inspireren door het model loft!

Katoen realiseerde onlangs een loft hotelappartement met exact dezelfde look & feel als de nieuwe City Lofts die momenteel gebouwd worden. Wilt u de perfecte afwerking, moderne inrichting, het uitmuntende maatwerk en alle moderne technieken van dit prachtige loft ervaren? Neem contact op voor een bezichtiging of heerlijke overnachting. Tel. 088 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl.

Katoen Modelloft 9
Cirkel-rendement

Geen uitdaging te groot en geen afwerkingsniveau te hoog

Voor de realisatie van KATOEN City Lofts Goes by LARGO is een team van vakspecialisten samengesteld. Stuk voor stuk zeer ervaren en gedreven experts in hun vakgebied.

Betrokkenen Quote MB2

KATOEN & LARGO: SUCCES VERZEKERD

Nog voordat KATOEN City Lofts Goes by LARGO gebouwd is, is het grootse imago ervan al gevestigd. Voor de verhuur van de hoogwaardige lofts is namelijk een unieke combinatie van twee zeer gerenommeerde leisure-partijen gevormd. Het exclusieve LARGO en het zeer hoog aangeschreven KATOEN. Beide partijen ademen topkwaliteit. Iedere gast zal direct overtuigd zijn van het ongekend hoge hospitalityniveau en het optimale comfort van de City Lofts. En daar hebben ze wat voor over. Dit ziet u als investeerder terug in een netto rendement van circa 4 tot 5% per jaar. 

Katoen 4

Goes: winkelstad én ondernemersstad

De combinatie van verhuur in de hogere zakelijke én recreatieve markt zorgt bij KATOEN City Lofts Goes by LARGO voor een topbezetting. Niet alleen in de toeristische seizoenen, maar het hele jaar door. De ligging van de City Lofts, midden in het centrum van Goes, zal zowel zakenlieden als luxe-minnende toeristen enorm aanspreken.

Genieten van Zeeland

Zeeland 2

Goes is dé winkelstad van Zeeland. Gasten genieten van cultuur, tophoreca, fantastische evenementen, een drukbezocht theater, de vele gezellige winkelstraatjes, de jachthaven en iets verderop van het exclusieve Wellness Goes.

Genoeg te doen, beleven en genieten dus. Net als in de rest van Zeeland, dat vanuit het centraal gelegen Goes ideaal te bereiken is. Goes is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van deze geweldig mooie en veelzijdige provincie. Pittoreske dorpjes als Domburg, historische steden als Middelburg en natuurlijk de prachtige stranden aan de kust van de Noordzee en Oosterschelde. Bovendien zijn ook steden als Antwerpen, Brugge, Gent, Rotterdam en Breda op korte afstand bereikbaar.

Ideaal voor zakelijke gasten

Zeeland 5

Goes neemt op zakelijk gebied een belangrijke, zo niet de belangrijkste positie in Zeeland in. De ligging, centraal in Zeeland en direct aan de A58, zorgt voor een optimale bereikbaarheid. Mede daarom is Goes een economisch krachtige stad en een zeer gewilde vestigingsplaats voor een sterk groeiend aantal nationale en internationale bedrijven. Daarmee gepaard gaat een grote groei in zakelijke gasten. Gasten die dichtbij de bedrijven willen verblijven en ook in hun hotelappartement de privacy, rust en ruimte willen hebben om te werken, gecombineerd met hoogstaande service en uitstekende culinaire mogelijkheden. Zo’n locatie was er in Goes nog niet. Maar nu wel. Het is precies wat KATOEN City Lofts Goes by LARGO biedt. Dat en meer. 

Alles wordt verzorgd

Impressies Website 3

KATOEN City Lofts Goes by LARGO heeft alles wat een investering in recreatievastgoed interessant maakt. Een fantastische ligging, midden in een bedrijvig én toeristisch gebied, wat een jaar rond optimale verhuur voorspelt. Bijzonder ruime, exclusief ingerichte City Loft appartementen met een eigen volledig uitgeruste kitchenette, een aparte slaapkamer en badkamer. Het zal zowel toeristen als zakenlui enorm aanspreken dat zij kunnen genieten van de ruimte en vrijheid van een uitermate luxe City Loft in combinatie met de service en faciliteiten van een absoluut tophotel. Dit alles zorgt voor een hoog bezettingspercentage en daarmee gepaard gaand een bijzonder interessant rendement van 4-5% netto per jaar.

GRIJPT U EEN VAN DE SLECHTS 18 KANSEN? ONS VERKOOPTEAM STAAT VOOR UW KLAAR: +31(0)88 1900 222 OF MAIL NAAR INFO@TEAMLEISURE.NL

Dit zijn uw adviseurs!

De mensen van TEAM Leisure. Aanspreekpunt dichtbij huis en zeer regelmatig aanwezig op Curaçao.

Flag_of_the_Netherlands NEDERLAND: +31(0)88 1900222

ALS EERSTE ALLE NIEUWE ONTWIKKELINGEN VERNEMEN? LIKE TEAMLEISURE OP FACEBOOK OF MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

  Back To Top